door Roy In het Veld | mrt 30, 2022
Bereidingstip; Aspergeschotel met beenham uit de oven Onze bereidingstip voor een onmeunig lekkere aspergeschotel met beenham Jaaaa, als je het vroege voorjaar kunt ruiken in de lucht, dan is het tijd voor het zogenaamde “witte goud” uit Twentsche bodem:...
door Roy In het Veld | okt 11, 2021
Bereidingstip; De lekkerste Erwtensoep uit Twente Onze bereidingstip voor de lekkerste erwtensoep uit Twente De koude dagen zijn nu toch echt in aantocht. Wat is dan lekkerder dan een pan heerlijke erwtensoep te maken. De ouderwetse volle smaak, vers en niks uit een...
door Roy In het Veld | aug 25, 2021
Bereidingstip; Paella Mixta met chorizo worst en kip Onze bereidingstip voor Paella Mixta met chorizo worst en kip Een combinatie van zeevruchten, eigengemaakte chorizo worst en kip Spanje en Paella gaan heel goed samen. Maar deze Paella Mixta is werkelijk iets...
door Roy In het Veld | aug 17, 2021
Bereidingstip; Wiener Schnitzel met kartoffelsalade Onze bereidingstip voor de originele Wiener Schnitzel Als je in Oostenrijk geweest bent, heb je vast wel eens een Wiener Schnitzel gegeten. Wist je dat de originele Wiener Schnitzel is gemaakt van kalfsentrecote?...
door Roy In het Veld | aug 5, 2021
Bereidingstip; Boeuf Bourguignon Onze bereidingstip voor een authentieke Franse Boeuf Bourguignon Het geheim van een authentieke Franse Boeuf Bourguignon zit ‘m in het marineren van het vlees. Deze bereidingstip is er dus écht eentje om te bewaren. Dit is een...