Alles over betalen in onze winkel en in de webshop

Betalen in de winkel

Met ouderwetse gastvrijheid en gezelligheid blijf je altijd van harte welkom in onze mooie winkel in Saasveld, waar het gehele vleesassortiment altijd supervers verkrijgbaar is. Bestellen en betalen, contant of via pinbetaling, blijft als vanouds mogelijk in de winkel.

Betalen in de webshop niet gelijk nodig

Onze ambachtelijke werkwijze maakt, omdat we het vlees handmatig en zo vers mogelijk snijden, dat we nooit helemaal exact op gewicht kunnen snijden. Daar wij veel van onze producten berekenen op basis van kilogram tarieven, hebben we ervoor gekozen dat je wel een prijs krijgt op basis van je bestelling in de webshop, maar dat je niet gelijk in de webshop hoeft af te rekenen.

Achtergrond hoe werkt bestellen Vleeshouwerij Saasveld

Bezorgen of afhalen; kies wat jou uitkomt

Bij het plaatsen van een bestelling in de webshop kies je voor de mogelijkheid; afhalen in de winkel óf bezorgen aan huis. Op basis van jouw keuze, bepaal je dan zelf of je contant of via een pinbetaling wilt betalen. Het uiteindelijke bedrag van je bestelling (via de webshop) kan dan wel iets afwijken, i.v.m. de genoemde kilogram tarieven. We kunnen je geruststellen dat we ons uiterste best doen dit verschil zo klein mogelijk te laten.

Kies je voor bezorgen, geef dan je postcode in, we werken met vaste routes, die gekoppeld zijn aan een postcodegebied. Afhankelijk in welk postcodegebied je woont kun je dan nog kiezen om je bestelling ‘s ochtends of ‘s middags te laten bezorgen.

Let wel even op, dat bij het bezorgen, afhankelijk van waar je woont, bezorgkosten berekent kunnen worden

In 5 stappen bestellen

  1. Kies je product(en) in de shop
  2. Ga naar je winkelmand en vul je gegevens in
  3. Maak een keuze voor afhalen of bezorgen
  4. Maak keuze voor datum en tijdstip
  5. Betaal contact of per pin (n de winkel of aan onze bezorger)
BBQ voor iedereen Vleeshouwerij Saasveld