Vleeshouwerij Saasveld

De smaak van een heerlijk stukje vlees
Het welzijn van dieren is voor ons een belangrijk goed. Zo liggen onze varkens op stro en hebben ze de ruimte. De runderen leiden een stressvrij leven. Die rust en ruimte proef je in onze ambachtelijke producten Samen met een evenwichtige uitgebalanceerde voeding maakt dat het vlees sappig en mals.

Uit de Twentse natuur
De runderen van de Vleeshouwerij grazen in de weilanden rondom Saasveld en leiden een stressvrij leven. Vleeshouwerij Saasveld werkt uitsluitend met de vleesrassen Blond d’Aquitaine, verbeterd rood-bont en het Belgische blauw-wit ras. Ons rundvlees wordt gerijpt, wat de smaak en malsheid van met name biefstuk, entrecote en ander rood vlees ten goede komt.

Onze varkens komen uit stallen in en rond Saasveld, waar ze speciaal voor ons gemest worden. Hierdoor kunnen wij telkens weer dezelfde goede kwaliteit vlees waarborgen. Zo liggen onze varkens op stro en hebben ze de ruimte.

Ambachtelijk gerookt en gedroogd
De worsten en hammen worden op ambachtelijke wijze bereid. De Vleeshouwerij werkt dan ook alleen met natuurlijke grondstoffen, zoals vers rund- en varkensvlees en verse kruiden. Hierdoor krijgen de producten een authentieke, eigen smaak.

Authentiek
Degelijke, authentieke en eerlijke producten vormen het uitgangspunt voor Vleeshouwerij Saasveld. Eigenaar Hubert Nijland vond het in 2006 tijd om ambachtelijke producten weer nieuw leven in te roepen. Een eigen boerderij, vlees van eigen slacht en 30 jaar ervaring in het vak, maakte het concept compleet. Nu kunt je in de plattelandswinkel van de Vleeshouwerij terecht voor een goed stuk vlees tegen een betaalbare prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *