Over ons

In 2007 begon de Vleeshouwerij op een kleine locatie in het buitengebied van Saasveld met een kleine ambachtelijke slagerij. Het doel was om ambachtelijke producten op de markt te brengen waarbij dierenwelzijn en passie voor het vlees hoog stonden. De hele keten was in eigen beheer en de koeien graasden in de wei naast de slagerij.

Vier jaar later was het succes al wel duidelijk. Enkele aanwezige schuren waren al omgebouwd tot werkplekken en er zat nog steeds een stijgende lijn in de verkopen.

Het sloeg aan bij het publiek. Eerlijk vlees, en weten waar het stukje vlees vandaan komt.

Dit heeft de doorslag gegeven om te gaan verhuizen naar het ‘’centrum’’ van Saasveld. Hier is een bestaand pand omgebouwd tot een spiksplinternieuwe landelijke slagerij. Hier werken we nog steeds, en er zijn inmiddels al uitbreidingen gedaan.

Transparantie is een belangrijk punt, eerlijk over vlees. Daar staan wij voor. Dit zie je ook terug in onze winkel.

Vanuit de winkel kijk je in 1 oogopslag door de slagerij heen en zijn de worstmakerij en de productieruimtes zichtbaar. Er zit zelfs een groot raam in onze koelcel waardoor je de lekkere stukken vlees ziet hangen.

Hechte samenwerking én een sterk team zorgt voor kwaliteit

Passie voor vlees, maar dan ook een echt karakteristiek goed stuk vlees, dat is wat ons drijft.

En dat willen we jou laten proeven. Daar doen we dagelijks ons stinkende best voor, om samen met ons team, elke dag net dat stapje meer te zetten, om jou stukje vlees nog beter tot z’n recht te laten komen.

Sinds 2007 zijn we al actief als Vleeshouwerij Saasveld. In de loop der jaren hebben we ervoor gekozen om niet alleen als slager actief te zijn, maar ook om meer grip te krijgen op de kwaliteit van het vlees zelf. Daarom hebben we ervoor gekozen om zeer nauw samen te werken met de boeren in en om Saasveld die ons vlees exclusief voor ons groot brengen. Hierdoor hebben we inzicht in wat de dieren aan voedsel krijgen en ervoor zorgen dat ze zo weinig mogelijk stress ervaren. Dit principe werkt z’n vruchten af, want het verschil proef je echt terug in ons vlees en daar zijn we trots op.

Doordat we eigenlijk min of meer bij de hele keten betrokken zijn, kunnen we meer dan 100% achter ons product staan. Wij durven daarmee te stellen dat de kwaliteit bij Vleeshouwerij Saasveld altijd voorop staat. Niet alleen de kwaliteit bij onze dieren, maar ook in de winkel en bij onze medewerkers.

Wij zijn Vleeshouwerij Saasveld

De Vleeshouwerij Saasveld is een begrip in de omgeving, dit zijn de mannen achter de slagerij!

Laurens

Laurens Scholten

Eigenaar

Hubert

Hubert Nijland

Oprichter

Kwaliteit en gastvrijheid

Kwaliteit en gastvrijheid zijn bij ons vanzelfsprekend. De kennis en kunde van onze medewerkers is vanzelfsprekend, net zoals de glimlach die je er “standaard” bij krijgt.

Al onze producten zijn overzichtelijk terug te vinden in de vitrines en worden gedurende de dag telkens vers aangevuld. Hierdoor krijgt iedere klant de versheid waarvoor je bij ons komt. Niet in de vitrine? Vraag er gerust om, we maken het graag voor je persoonlijk en vers.

vleeshouwerij-winkel
vleeshouwerij-saasveld

Ambachtelijke kwaliteit oet Soasel

Vleeshouwerij Saasveld B.V.

Drosteweg 10A
7597 MG Saasveld
T: 074-3494212
E: info@vleeshouwerijsaasveld.nl

KVK: 86068423
BTW: NL863850686B01