Worstmakerij

DP_IMG_9124top

Worstmakerij:
Onze worsten worden op ambachtelijke wijze bereid. Wij werken dan ook alleen met natuurlijke grondstoffen, zoals vers rund- en varkensvlees en verse kruiden. Hierdoor krijgen de worsten en hammen een authentieke, eigen smaak.

Onze worstmakerij heeft nog een ouderwetse rookkast, waar nog heerlijk gerookt wordt op beukenhout. Het drogen van onze worsten gebeurt nog op de ouderwetse manier; aan stokken op de zolder. En dat proef je! Dit is niet onopgemerkt gebleven, we hebben inmiddels onze eerste prijzen in de wacht weten te slepen!

Een kleine greep uit ons assortiment:

Verse worstsoorten:

Fijne verse worst
Grove verse worst
Twentsche worst (met kruidnagel en mosterd)
Runderworst

Droge worstsoorten:
Droge worst
Chorizo
Peperworst
Knoflookworst
Venkelworst
Walnootworst
Whiskeyworst

Kookworstsoorten:
Grillworst (met en zonder kaas)
Rookworst grof/fijn/rund
Barbequeworst
Palingworst
Kookworst
Curryworst
Knakworst

Leverworstsoorten:
Leverworst
Saksische smeerleverworst
Hausmacher
Bakleverworst
Bakbloedworst
Balkenbrij

Vleeswaren:
Rauwe ham
Italiaanse Coppa
Nagelhout
Rookvlees
Zeeuws spek
Boterhamworst
Gebraden gehakt
Rosbief
Gebraden rollade rund en varken
Achterham
Schouderham
Leverkaas
Zure zult
Pain d’ ardenne
Parmaham
Serranoham
Mortadella
Etc. Etc

Natuurlijk maken wij nog veel meer in onze worstmakerij. Kom gerust langs in onze winkel, wij informeren je graag.